Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Hallvard Bragstad

[#1775] Søk i brukerforum

Recommended Posts

Gjest Hallvard Bragstad

Hva med å legge inn mulighet for søking på emner i brukerforum?Nå er det i underkant av 3000 forskjellige emner i brukerforumet, og enkelte ganger er man ute etter et emne nevnt for en tid siden. Er det mulighet for å få til en søkemotor innen de forskjellige fora hos Digitalarkivet?Hallvard Bragstad

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Christian Arentz

Støttes! Og hva med å få til automatisk gjentakelse av de spørsmål som ikke har fått noen respons, før den første siden med 20 spørsmål var full? Tross alt er det ikke mange som er interessert i å se på "gamle" spørsmål, til tross for at man kanskje var på ferie i mellomtiden!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Her trur eg svaret er blankt nei på begges spørsmål. I utgangspunktet er debattforuma våre for spørsmål som gjeld dei basanae me sjølve har på nettet. At det også blir brukt til andre føremål er i og for seg greitt nok, men berre så lenge det ikkje fører til at arbeidskraft blir teke frå det som er primæroppgåva vår: å få ut kjelderelaterte databaser på nettet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.