Gå til innhold
Arkivverket
Gjest

[#1970] Feil, har noe falt ut ?

Recommended Posts

Gjest

Hei den 14.03.99. Hadde jeg et søk i digitalarkivets base og fikk en utskrift fra mantallet for 1900. Den var fra christian krohgsgt.41 og viste bl.a. en husstand med Arne Kareliussen f.1863. H.F. og H.m. Oline Kareliussen f.1858. med barn Olaf f.1885. Gerhard f.1887.Ragnvald f.1890. Ragnhild f.1890. og kristian Tollefsen f. 1879. Disse personene finner jeg ikke ved besøk i basen nå. Hvorfor ikke?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Are S. Gustavsen

Kanskje av samme grunn som når vi lurer på hvem du er; når det blir for travelt faller navnet lett ut av listen! Men hvem er du?Are

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Dei er der nok framleis. Om du søkjer på Kareliuss. fin du vedkomande. Grunnen til forskjellen er truleg at me hadde ein versjon der patronym var skriven heilt ut, uansett korleis det måtte vera i originalen. Kareliuss. står det i originalen, og det har me no.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.