Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ingeborg Basso

[#2361] Reyer (Reiar) Brynilson

Recommended Posts

Gjest Ingeborg Basso

Søker etter informasjon om Reyer Brynilson, døpt 22 04 1804 i Vår Frues kirke Stavanger Gift med Anna Nilsdatter 2 barn Ingeborg Reyersdatter døpt 25 01 1834 Marte Elisabet Reyersdatter døpt 14 03 1846 Begge i Vår Frues kirke StavangerSetter pris på info til JANKSN@HOTMAIL.COM

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Eg finn ingen Brynhild eller Reier i Stavanger 1803. Den næraste i 1801 er ein Brynild i Hetland som driv og økslar seg på den tida. Yngste barnet i 1801 er 3 år, så det kan godt høve at dei fekk nok ein born i 1804. Men har du høve til det, bør du anten gå og sjå i kyrkjeboka på statsarkivet i Stavanger - eller gå til næraste bibliotek og be dei hente inn kyrkjebok-filmen for den kyrkja på det tidspunkt. Der vil du finne kven foreldra var. Og finn du dei, vil du nok òg finne dei i 1801-tellinga. Kan hende finn du ei bygdebok òg frå det området dei var frå.Lukke til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.