Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Inger-Lise Haga Aastad

[#2657] Slektsbok

Recommended Posts

Gjest Inger-Lise Haga Aastad

En av min manns slektninger har nedlagt en kjempejobb i å kontakte/oppspore sin fars slekt, dvs. hans søsken m/etterkommere. Disse er spredt i hele Norge, samt i USA. alle opplysninger, bilder etc. er tenkt samlet i en bok/hefte. Jeg har sagt ja til å bistå med praktisk arbeid, slik som skriving på data, redigering, layout, etc. Derfor et spørsmål ut til "nettet": er det noen av dere som leser disse sidene som har erfaring med slik jobb? Jeg tenker da på kontakt med trykkerier, arbeidsmetoder etc. Tips mottas med stor takk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Det verste problemet du kan møte, er trykkerier som nyttar Mac om du nyttar PC. Skaff deg kontakt med eit trykkeri som nyttar same utstyret som du har. "Konvertering" frå PC til Mac er det same som å be om problem - uansett kva dei seier at dei kan.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.