Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Thorstensen

[#2897] Anders Nielsen og Anne Martine Olsdatter , Aarstad

Recommended Posts

Gjest Rune Thorstensen

Jeg er på jakt etter opplysninger om opphavet til nevnte personer.De giftet seg i St.Jørgen 06.08.1815.Ved folketellingen i 1865 oppgies det at han er fra Soggendal/Rogaland) og skal i følge alder være født ca.1779.Hun er fra Strudshavn præstegjeld og skal være født ca.1791.Anders dør 24.10.1867 , alder 88år og tilhørende AA præstegjeld.Anne Martine dør 17.02.1870 , 79år gammel og tilhørende AA præstegjeld.Jeg har funnet 5 barn alle døpt i Domkirken i Bergen.Men spørsmålet er altså:Hvem var deres foreldre?Takknemlig for alle bidrag. Rune Thorstensen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Her lyt du nok i kyrkjeboka for St. Jørgen og vone at foreldra sine namn står der. Eg kan ikkje finne nokon Anne Martine fødd i Askøy på 1790-talet med far Ole. Ho kan då anten vere døypt i St. Jørgen, Fjell/Sund eller ein annan stad - med foreldre frå Askøy. Slikt hende.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.