Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Eva Lillian Vedahl

[#3089] Aner til Michell Ougensen på Evenrød i Glemmen

Recommended Posts

Gjest Eva Lillian Vedahl

Er det noen som kjenner til anene til Michell Ougensen f. ca. 1632 og død ca. 1690. Michell var gift med Borghild Gutormsdatter, død ca. 1689. Michell var gårdbruker på Evenrød i Glemmen og er en av anene til Hans Nilsen Hauge.Er også interessert i anene til Borghild.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Stein Eriksen

Hei Eva.Ser at dette innlegget er noe gammelt, men ser også at du har vært aktiv på forumet relativt nylig.En kollega av meg er etterkommer av Michell Ougensen, og er meget interessert i opplysninger rundt Michell og Borghild.Arbeider du fortsatt med denne grenen ?MvhStein.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Trine Barrusten Femtehjell

Ser at begge innleggene er gamle, men legger inn et innlegg i tilfelle... Jeg sitter på boken Hans Nielsen Hauge og hans slekt av Ingeborg Bjerknes. Min slekt har registrert at det er flere feil på de siste grenene som var før boken gikk i trykken, men den kan brukes som veiledende oppslagsverk mot kirkebøkene. Hvis dere ønsker oppslag er det bare å si ifra!Mvh Trine

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.