Gå til innhold
Arkivverket

[#3235] Carl johan André född 1918 i Bergen?


Gjest Sara André
 Del

Recommended Posts

Gjest Sara André

jag försöker hitta Carl Johan André.jag vet att han är född 1918 i bergen och att han flydde till sverige under andra världskriget, men att han 1945 åkte tillbaka till Norge och efter det vet jag ingenting förutom att han kan ha åkt till Kristiansand och att han troligen bytte namn till Jörgensen i efternamn. Så jag undrar om det är någon som vet hur jag ska göra för att hitta honom. Han är min Farfar och jag försöker därför hitta honom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inge Eikeland

André har nok ikke vært et spesielt vanlig navn i Bergen.Vi har sjekket adressebøkene for Bergen i perioden fra 1912 til 1940 finner vi kun to personer med dette etternavnet: Gunnar O. og Arne G. (Sannsynligvis far og sønn.Ved folketellingen 1912 var det kun ei dame som hadde dette navnet i Bergen. Hun het Alette Fredrikke og var født i Trondhjem i 1836.Carl Johan André er ikke i folkeregisterets kartotek over utflyttete mellom 1912 og 1940.Vi har ikke dataregister over døpte i Bergen etter 1911 og det er derfor vanskelig for oss å finne ut om han er født her. Har du flere opplysninger om ham som kan lette letingen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.