Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ole P. Gamme.

[#3264] Norwegians living in Usa according to 1880 Census.

Recommended Posts

Gjest Ole P. Gamme.

Spørsmål 1:Var det vanlig at mange også byttet fornavn når de hadde vært i Amerika en stund? 11591 i Dakota:Julia Schiager het i Norge Goro. Hennes døtre Mary het Rangdi, Matilda het Mathilde Isabel het Ingeborg. I alle senere omtaler i aviser og slektspapirer er de norske navnene brukt Dette gjør det vanskelig og søke på navn. Spørsmål 2:Iver Olsen Gamme og sønnen Ole Iversen Gamme reiste i 1870 til Amerika,ingen har siden hørt noe fra dem. Hvilke muligheter finnes for å prøve å finne ut hvordan det gikk med dem? Har prøvd noe av det som er opplyst her, uten å komme noen vei. Håper på svar. Hilsen Ole P.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Egil Thee Danielsen

1. Det var nok ikke uvanlig. Temaet har vært oppe tidligere i DAs debattforum.2. Prøv www.ancestry.comSøk deretter på Gamme under Social Security Death Index.Her finner du 9 personer med dette navnet. Den videre prosedyren koster litt tid og penger — men kanskje det er verdt å prøve?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.