Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jorunn Bratland Folmoe Kroutikhine

[#3281] Charlotte Amalie Wormnæs/Vormnæs f 8.3.1843

Recommended Posts

Gjest Jorunn Bratland Folmoe Kroutikhine

Hei!Jeg søker etter foreldre og evt. søsken til Charlotte Amalie Wormnæs/Vormnæs, f 8.3.1843 i Kristiania. Hun var gift med Jørgen Konrad Olsen f 1843 i kristiania. De eide en bygård i Oslo, Gruegata 11. Er det noen som vet når hun døde? Jeg har funnet henne på folketellinger for 1865, 1900 og noen kommunale tellinger.Mvh, Jorunn B. Folmoe Kroutikhine

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila

Hei! Siden du nevner kommunale tellinger, mener du de årvisse som er tilgjengelige på Byarkivet? Dersom du har vært der, har de jo også tilgjengelig alle kirkebøkene for Kristiania/Oslo som er filmet. Dersom din formor bodde i Gruegata til sin død, skulle du kunne finne henne i enten Tøyen, Grønland eller kanskje Petrus! Byarkivet har også tilgjengelig protokoller (som jeg ikke husker hva heter, som er skrevet kronologisk og etter kirke.Hos Riksarkivet står det: "Tøyen småkirkemenighet ble opprettet ved kgl. res. 19.02.1907, og omfattet den delen av Grønland og Petrus menigheter som ble begrenset av Heimdalsgata, Lakkegata, Blytts gate, Sars gate, Jens Bjelkes gate og Tøyengata. Da Matteus menighet ble nedlagt ved kgl. res. 11.02.1938, ble det fastsatt at befolkningen i strøket mellom Trondheimsveien, Lakkegata og Herslebs gate skulle høre til Tøyen småkirkemenighet. Formelt skulle strøket ligge under Grønland menighet. "Lykke til!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jorunn Bratland Folmoe Kroutikhine

Takk for tipset!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.