Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Thorstensen

[#3432] Ingebrigt Hansen og Jacobia Larsdatter ,Hammer pr.

Recommended Posts

Gjest Rune Thorstensen

Jeg er på jakt etter foreldrene til Ingebrigt Hansen,tømmermann født 30.08.1847 i Hammer pr. gjeld .Og likeså foreldrene til hans hustru Jacobia Larsdatter Myrtvedt født 27.10.1838 også i Hammer pr.gjeld.Sannsynligvis er hun født på et av gårdsbrukene med samme navn.De giftet seg forøvrig 12.07.1870 i Domkirken i Bergen.Jeg er klar over at deres fedres navn nok står i kirkeboken , men pr. øyeblikk er det lettere å be om hjelp på denne måten. På forhånd takk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Ingebrigt Hansen Houkaas, født 3. august 1847 av foreldre gardmann Hans Jensen og Brita Snubsdatter Houkaas.Jacobia Larsdatter Myhrtvedt, født 27. oktober 1838 av foreldre gardmann Lars Olsen Myhrtvedt og Marta Jacobsdtr.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Rune Thorstensen

Hjertelig takk Yngve for raskt svar.Men du vet hvordan det er.Gir man noene lillefingeren så stikker man av med hele hånden.Du skulle vel ikke tilfeldigvis ha oversikt når foreldrene deres giftet seg?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.