Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Stig-L Samuelson

[#3466] Synneva Davidsdtr og Knud Arnesen på Askøy

Recommended Posts

Gjest Stig-L Samuelson

Min h.h.v. mfffm og mffff var Synneva Davidsdtr Erdahl (1805-?) og Knud Arnesen (1800-?). De giftet seg 16/1 1831 på Askøy og ble boende der. Jeg aner ikke hvem foreldrene til disse to er. Synneva kom sannsynligvis fra Erdal på Askøy og jeg fant et ektepar som ser nærmest ut som kan være hennes foreldre i 1801-tellingen på Ask hovedgård på denne url'en Lenke Er det noen andre kilder som kan bekrefte dette? Og så har vi foreldrene til Knud som Bjørn Davidsen på dette forum sa var fra Rolland i Åsane-området.. Er han å finne i noe bygdebok der?Takknemlig for all hjelp!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Stig-L Samuelson

Beklager at det kom i feil forum, er litt trøtt i dag.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Renathe Wågenes

Syneve Davidsdatter født 1804 Salhus, Hamre, konfirmert 1818 Strusshamn kirke, Askøy. Far David Johannisen, mor Berthe Holgesdatter. Knud Arnesen født 1799 Fiose, Voss, far Arne Persen, mor Sygnie Knudtsdatter. Dette er min slekt og jeg har informasjon lengre tilbake enn dette. Slekten sprer seg til Fana, Os, Jølster, Bergen og mye på Voss. Du kan ta kontakt med meg på rjwaagenes@hotmail.com eller 56 14 86 61.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

I 1865 gjev Knud Arnesen opp at han var fødd i Hammer prgj. og er i sitt 66. år. Så vidt eg kan sjå får han ingen born med namna Per, Arne eller Sygni. Hans første barn vert døypt Andreas.Då han gifta seg, var han uk. og tenestedrang på Rolland.Også når han døyr på 1870-talet, tyder alderen på at han er fødd etter 1800, truleg så seint som etter tellinga i februar 1801.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.