Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tore Nordvik

[#3754] Alis Svalesdatter, fra Tysnes?

Recommended Posts

Gjest Tore Nordvik

I mitt søk etter Alis Svalesdatter har jeg nå funnet henne som konfirmert i Sund, Hordaland, i 1788 med en oppgitt alder på 19 år.Dernest har jeg registrert ekteparet Svale Hanssøn Erritsvær og Maddele Ingebrigtsdtr som giftet seg 27. desember 1769 i Opdal kirke på TysnesOg sist har jeg funnet dem i i mormonernes slektsdatabaser hvor Alis er oppgitt som datter av Svale Hansen og Malene Ingebrigtsen Erritsver, og født 18. februar 1770.Er det noen som kunne kontrollert dette mot originalen, som jeg antar er kirkebøkene for Tysnes?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Alis, datter av Svale Hanssøn Kleppe og Maddele Ingebrigtsdatter, ble døpt i Opdal, Tysnes Sexagesima søndag (=18/2) i 1770. Faddere var Thomis Kleppe, Anders Lejte, Hans Jørgensen Lejte, Maddele Kleppe, Anne Kleppe.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore Nordvik

Tusen takk for hjelpen!Nå tror jeg brikkene faller på plass, selv om jeg ikke kan dokumentere at "min" Alis er fra Tysnes. Men siden navnet er såpass sjelden er det iallefall noe å jobbe videre med.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.