Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørn Helge Johannesen

[#3874] Hope i Lindås

Recommended Posts

Gjest Bjørn Helge Johannesen

18/10 1901 blir Neline Nilsdtr Hope født på gården Hope i Lindås. Hun dør visstnok i 1918. Hun var sykelig/skrøpelig. Hun har 5 brødre. Hun har også vært nevnt som Hilma Josefina Nilstdr Hope. Foreldrene er Nils og Jørgine Hope.Er dette samme person? Noen med tilgang til Lindås kirkebok dette året, som kan se om det er oppført merknader om sykdom, el.l. Er det mulig å sjekke dødsdatoen? Hvor langt ut i 1900-tallet går dagens "åpne" kirkebøker fra Lindås? (Jeg er bl.a. interessert i å se om hun er konfirmert ca. i 1915)Tusen takk om noen kan hjelpe meg!Hilsen Bjørn H

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Neline Josefine Nilsdatter Hope er født 15. oktober 1901, og døde 19. februar 1918. Presten skriver "Medfødt svakheit". Hun er ikke konfirmert i Lindås, og hadde vært på institusjon.Man kan regne med at klokkerbøkene som avsluttes før utgangen av 1929 er åpne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.