Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Steinar Sletten

[#3891] Solveig Ovidia og Lilly Bergitte Bjerkås

Recommended Posts

Gjest Steinar Sletten

Er det noen som kan finne ut eller vet noe om disse ? Solveig Ovidia f:09.01.1904 MK Lilly Bergitte f:21.03.1908 SK Far :Lars Pedersen Bjerkåsen f:1875 d:1942 Mor :Birgitte Elisabeth Sletten f:1878 d:1961 på pleieheimen i Odda.Generelt: --------- Hvordan er det mulig å lete etter personer født etter år 1900 når man ikke vet hvor i landet de kan befinne seg ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Da Birgitte Elisabeth Bjerkås døde i 1961 i Odda er det meldt til skifteretten at hun hadde etterlatt seg to døtre: Lilly Knutstad og Sigrid Lygre. Det er ikke gitt opplysninger om adressene til disse to, og ettersom det ikke var noe å skifte, heller ikke andre opplysninger om arvingene. Solveig Ovidia synes følgelig å være borte før moren, og uten livsarvinger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Steinar Sletten

1: Er det mulig å finne ut fødselsåret til Sigrid Lygre (må være født i Odda etter 1908)hun var helt ukjent for meg.2.Når det gjeldet Solveig Ovidia kan jeg ikke finne henne døde i Odda .Finnes det lister over utflyttede fra Odda?3.Når det gjelder Lilly Bergitte gift Knudsen og Sigrid gift Lygre er det mulig å finne ut når de ble gift , og om de har fått barn ? Vennlig hilsen S.Sletten

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.