Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bente Engelsen

[#4133] Kristine Monsdtr. Gildeskaal

Recommended Posts

Gjest Bente Engelsen

Søker opplysninger om Kristine Monsdtr. og hennes foreldre. Kristine f. 1846 d.1929, finnes i 1865 tellingen hos DA. som ug. tjenestepige på garden Grøseth i Gildeskaal, her står Flatanger prestegj. som fødested. Hun ble gift i 1870 m. Kristen Didrik Hansen Bruun f.1840 fra Gildeskaal. De er iflg. 1875 tell.hos RHD bosatt på Inddyr i Gildeskaal,Kristine er da oppført med Bjorø S. og Prestegj. Kristine og Didrik har her tre barn: Ida 1871, Anna 1873 og Hans M 1875. Senere er det kommet flere barn :Kristian 1878 , Alette 1880, Håkon 1882 og Adolf 1885. Er det noen som kan hjelpe å finne ut hvor Kristine kom fra og hvem som var foreldrene hennes? Mvh.Bente :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir K Eide

På familysearch (Mormonerdatabasen) er det registrert en Christine Monsdatter døpt 7/6/1846 i Fosnes, N-Trøndelag.Foreldre :Mons Helgesen,Anna Iversdatter. Flatanger pg lå under Fosnes til 1870. mvh Geir K Eide

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bente Engelsen

Hei. Takk for svar, Har sett litt på disse navnene , når jeg søker i 1865 finner jeg i Vik Sogn, Fosnes prgj.,på gården Aarvik: Mons Mons. Logerende, fisker fra Norlands Amt og hans kone Ane M. Olsdtr.fra Bjørnørs Prgj. Etternavn stemmer jo ikke her med det som står oppført hos mormonerene,men slikt har vi vært borti før. Ut i fra tellingen 1900 står Kristine oppført med Vik som fødested(Bjorø i 1875 og Flatanger i 1865) og da Fosnes er i Flatangerprgj. stemmer sogn og prestegj. Kan muligens bjorø Og bjørnørs være samme sted? Er det noen som har mulighet til å hjelpe å finne de rette foreldrene til Kristine monsdtr.? Mvh. Bente :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.