Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ole A Johannessen

[#4676] Ouden Johnsen Tordenstjerne

Recommended Posts

Gjest Ole A Johannessen

Søker opplysninger om Ouden Tordenstjerne slekt og hans kones slekt. (Han fikk minst en datter som ble gift på Eiker). Eller evt hvor jeg kan finne opplysninger om dem.På forhånd takk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ole E. Yttri

I artikkelen "Nogen opplysninger om Schierven-slekten fra Lardal og dens forfedre" skrevet av Henning Sollied og trykket i bind 9 av Norsk Slektshistorisk Tidsskrift fra 1944, står det blant annet følgende:"Ragnhild Mattisdatter, død ca 1624, gift med Ouden Jonssønn Gullaug, død før 1617, ......."Artikkelen nevner 4 barn, deriblant datteren Karen Oudensdatter gift med Peder Paulssøn Knive på Eiker.Artikkelen inneholder forøvrig mye interessant slektsstoff, og fører Ragnhilds aner tilbake 6 generasjoner på farssiden og 4 generasjoner på morssiden.Om slekten på Gullaug er det forøvrig også skrevet 2 artikler i NST, en i bind 21, og 1 i bind 22.Jeg er interessert i opplysninger om slekten på Knive i Eiker. Kjenner du etterslekten etter Karen Oudensdatter?Med vennlig hilsen Ole E. Yttri

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.