Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torunn Berg

[#4779] Erik Nikolaisen Berg og Ane Regine Strand - forel

Recommended Posts

Gjest Torunn Berg

Erik Nikolaisen Berg og Ane Regine Strand står oppført som ektefolk i 1865-tellinga for Trondheim. De er trolig født i hhv 1825 og 1826. Erik står oppført med Reendal som fødested og Ane Regine var født i Trondheim. I tellinga for 1900 er Erik blitt enkemann og står oppført med Rindal som fødested.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ketil Firing Hanssen

Ville jo tro at Reendalen/Rindalen (som det faktisk står i ovennevnte folketellinger) er Rendalen i Hedmark. En Erich, sønn av Nicolai Eisteens. Berger og Brynild Erichsdatter døpes i Ytre Rendalen i 1830 (RHD).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torunn Berg

Mange takk. Jeg tror vel egentlig både Rendalen i Hedmark og Rindal i Møre og Romsdal er aktuelle steder, sjøl om det så vidt meg er kjent ikke finnes noen garder på disse stedene som heter "bare" Berg. Er det noen slektsforskere fra Rindal og Rendalen som vet mere?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.