Gå til innhold
Arkivverket

[#4779] Erik Nikolaisen Berg og Ane Regine Strand - forel


Gjest Torunn Berg
 Del

Recommended Posts

Gjest Torunn Berg

Erik Nikolaisen Berg og Ane Regine Strand står oppført som ektefolk i 1865-tellinga for Trondheim. De er trolig født i hhv 1825 og 1826. Erik står oppført med Reendal som fødested og Ane Regine var født i Trondheim. I tellinga for 1900 er Erik blitt enkemann og står oppført med Rindal som fødested.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Firing Hanssen

Ville jo tro at Reendalen/Rindalen (som det faktisk står i ovennevnte folketellinger) er Rendalen i Hedmark. En Erich, sønn av Nicolai Eisteens. Berger og Brynild Erichsdatter døpes i Ytre Rendalen i 1830 (RHD).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torunn Berg

Mange takk. Jeg tror vel egentlig både Rendalen i Hedmark og Rindal i Møre og Romsdal er aktuelle steder, sjøl om det så vidt meg er kjent ikke finnes noen garder på disse stedene som heter "bare" Berg. Er det noen slektsforskere fra Rindal og Rendalen som vet mere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.