Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kirsti ladegård

[#4943] Slekt av David S Wasdahl

Recommended Posts

Gjest Kirsti ladegård

Min venninne Wendy Wasdahl, født i San Francisco USA leter etter slektninger av sin avdøde norske far David S Wasdahl. Hun tror han var født i 1914, han døde i 1952. David Wasdahl arbeidet i marinen. Hun vet at han hadde en søster som het Elvira. Hun har aldri vært i Norge, men hun skulle ønske det gikk an å spore opp eventuelle slektninger i Norge. Kan noen hjelpe henne? Hilsen Kirsti, oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Normann

Hei! Dersom Wendy's foreldre ble gift, er som regel fedrenes navn registrert. Det er litt vanskelig å finne folk i norge etter 1900, dersom man da ikke kjenner familien direkte. Jeg fant forøvrig en Mathias Wasdahl f. 1877 i Solum, bodde i Kristiania i Folketellingen 1900. Han emigrerte ugift til Pennsylvania i fra Kristiania 3 mai 1906 med båten Hellig Olav. (ref.nr. 181200 i emigrantprot. på Digitalarkivet) Dette kan jo være et spor. (kanskje en i Davids familie).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Normann

Og en annen ting, hva betyr "S" i navnet hans= Laila

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.