Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torill Berg

[#5079] Søking i Sverige

Recommended Posts

Gjest Torill Berg

Er det noen som har adresser til gode sider for søking i Sverige? På forhånd takk. Hilsen Torill

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Magne Pettersen

Heiann. www.genealogi.se der kan du legge ut etterlysninger og det er linker til andre siderwww.genline.se der driver de å legger ut kirkebøker, det er fårløpig ikke så mange, men du må jo selvsagt bli medlem der. Tror de skal begynne med det i MARS en gang.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Dag Brodin

Det er den samme siden dere mener, nemlig "Røtter" og den er virkelig bra ! Når kann noen ildsjeler gjøre noe tilsvarende i Norge ? Det virker som DIS er på sidelinjen her, også i Sverige. Men fordelen med å logge på med passord er at man slipper "sabotasje" , det er mange andre fordeler og, med en forening, men det blir sikkert betydelig færre som leser etterlysninger etc. Visstnok kommer 1890-tellingen til å bli lagt ut på nettet. Noen områder finnes allerede, så som Værmland f.eks. Her ligger Svenskene etter Norge.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tom Askerøi

Hei. Ja svenskene har ingen Jan Oldervoll. Eller mange uten de samme resursene? Men, selv om siden er under ombygging/flytting er det mange kirkebokavskrifter å finne påhttp://www.slaktdata.org/(Beklager at jeg ikke fikk det til å bli en lenke)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.