Gå til innhold
Arkivverket

[#5653] Ringvold / Thorstensen......Oslo/Drammen


Gjest Jon Torp
 Del

Recommended Posts

Gjest Jon Torp

Søker etterslekten til Marianne Borgersdatter f. 1862 på Eiker. Hun gifter seg 3. juli 1887 med Nils Mathiassen Ringvold (Han var f. 1856 på Ringsaker) - Hun kalles da Marianne Ringvold. I dette ekteskapet får hun sønnen Carl Johan Ringvold f. 1890 i Drammen. I floketellingen 1900 finnes hun i Rebbansbakken i Drammen. Hun er da gift for 2. gang -(denne gang med Håkon Alexander Thorstensen f. 1851 i Kristiania.) Med ham får hun datteren Solveig Thorstensen i 1898. Om hun får flere barn i dette ekteskapet vet jeg ikke. Jeg vet heller ikke om hun giftet seg flere ganger enn disse to gangene. I følge eldre slektninger "hadde hun barn med flere menn og bodde i Oslo".... Dersom noen har noen opplysninger om Ringvold / Thorstensen etterkommere, ville det vært supert!!! Hilsen Jon Torp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jon Torp

Har akkurat fått vite at Carl Johan / Karl Ringvold bodde i Oslo i 1950-1951....er det noen som vet noe om han?? Hilsen Jon Torp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.