Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Thorstensen

[#5749] Peer/Peder Rasmussen,Olsvik/Kjøkkelvik g.1732

Recommended Posts

Gjest Rune Thorstensen

Peer/Peder Rasmussen Olsvig/Askøy giftet seg i Domkirken i Bergen med pige Karen Olsdatter.De fikk i alle fall åtte barn i perioden 1732-1747.Alle født i Kjøkkelvik/Askøy.Men jeg har ikke funnet dem død og vet heller ikke hvor de kom fra , eller hvem deres foreldre var.Jeg er takknemlig for all hjelp.Mvh.Rune Thorstensen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

PR døyr 1751, 49 år gamal, som Peder Kiøckelvig eller noko slikt. Edvard Jakobsen meiner Karen døyr 1763, men eg er ikkje heilt viss på at han har rett, for ho som døyr då er innførd som "Michel Johnsen Kleppes h.". Kor dei ko i frå, veit eg ikkje, men der er ein Peder R fødd i Olsvik 1699. Sidan kyrkjebøkene ikke er heilt greie på den tida, kan det anten vere han eller ein seinare fødd bror med same namn. Men vi er no så langt attende i tid at svært mykje vert usikkert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.