Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Mærøe

[#5866] Tyske og Finske søkesider

Recommended Posts

Gjest Jan Mærøe

Jeg prøver å finne slekt i Tyskland ( Berlin )1800 til 1850 og Finland ( Helsingfors ) samme tidsrom. Er det noen som har adressen til arkiver i de respektive land.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore H Vigerust

Du finner en fyldig lenkekatalog over tyske slektsforskerforeninger, genealogiske samlinger og arkiver på Norsk slektshistorisk forenings webside www.genealogi.nounder stikkordet Arbeidsgruppe for europeiske aner / Tyske ressurser (føl deg frem via menylisten til venstre på hovedsiden). Katalogen er ganske omfattende, slik at du burde finne noe av interesse, f eks får du webadressen til Kirkens egne arkiv i Berlin.Hilsen Tore.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Per Håkon Christiansen

Under Nyttige lenker neders på denne siden finner du finske nettkilder, hvor du kan velge svensk og emngelsk språk. Helsinki ligger i fylke 1 på http://www.genealogia.fi/hiski/?en. Den er rimelig grei å bruke.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.