Jump to content
Arkivverket

[#5895] Har noen vært borti etternavnet Hörning ?


Guest Eva Kalmér Savjord

Recommended Posts

Guest Eva Kalmér Savjord

Jeg lurer på om andre har vært borti etternavnet Hörning? Jeg finner et stedsnavn utenfor Århus i Danmark med samme navn. Men ikke som etternavn. Vedkommende som jeg leter etter skal være svensk og heter Anna Beata Hörning gift med David Wilhelm Blom. Kanskje Anna er dansk likevel ?

Link to comment
Share on other sites

Guest Laila Normann Christiansen

Hei! Jeg tok en kjapp søk på familysearch.org (på Horning, alle ö er blitt o i IGI. Her var det treff på 84 stk..... (søkte bare med etternavn/sverige Lykke til

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Knut Bryn

Du har trolig også vært en Hørning-familie i Danmark. Peter Sørensen Heiberg (1694-1775) fra Sogndal slo seg ned i Danmark (Vemmetofte). Han ble gift med en Edel Cathrine Hørning (1710-1791) som var datter av Thomas Jørgensen Hørning og Inger Hansdatter Windekilde. Men denne Hørning-familien kan jo også ha vært av svensk opprinnelse!?

Link to comment
Share on other sites

Guest Sven-Arne Adolfsson

Jag sökte på efternamnet Hörning i svensk telefonbok och det fanns då 27 stycken sådana familjer i Sverige med telefonnummer i teleboka. Så namnet finns tydligen här i Sverige. MvhSven-Arne Adolfsson

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.