Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Per H. Ølstad

[#6383] Havningberg, Finnmark , ca 1900. Reinholdsen.

Recommended Posts

Gjest Per H. Ølstad

Min fetter, Frank Bergh i Bergen, søker opplysninger om anene til Edvart Reinholdsen og hustru Katrine Johannesen f. hhv 1864 og 1869. Disse var besteforeldre til Frank. Moren het Pauline Bergithe (Edvartsdatter) Reinholdsen og var født 21.04.1899. Pauline hadde en bror, Jakob Martin Edvartsen (Reinholdsen ?)født i 1889, og Frank Bergh ønsker opplysninger om hans etterkommere også. Kan noen hjelpe ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Rune Thorstensen

Under nyttige lenker finner du Rhd.Der vil du finne folketellingen både for 1865 og 1875.Edvarts familie finner du på gården Havningberg.Katrines familie finner du i 1865 på Syltevigfjorden Havnæs og i 1875 på Syltevig.Foreldrene er Johan Nilsen og Anna Lisse Johannesdatter.Resten kan du finne der selv.Mvh. Rune Thorstensen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Per H. Ølstad

Takk til Rune Thorstensen for god veiledning. Frank er fortsatt interessert i å finne evt. søskenbarn, d.v.s. etterkommere av Jakob Martin Edvartsen født i Havningberg i 1899.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.