Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Eilif Røen

[#6467] Ingeborg Sirene Olsdtr.

Recommended Posts

Gjest Eilif Røen

Søker foreldre til Ingeborg Sirene Olsdtr. Hun var født 31.03-1833 (på Lyngbø/Gravdal?), og død 19.09-1866 6 uker etter fødsel av tvillinger (som døde). Hun var viet i Strusshamn kirke 18.05-1858 med Christian Hansen, f.1835 i Gravdal. Han omkom på sjøen i 1866.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Arne Grøndahl

Eilif, Er ikke helt sikker på geografien i dette tilfelle, men hva med Ingeborg Serene Olsdatter til dåp 8 apr 1833 på Askøy. Denne Ingeborg har foreldrene Ole Olsen (enkelt!) og Barbra Helgesdatter. Har ikke funnet mer om disse, men muligens er det dette paret som gifter seg i 1823 i Haus. Dette er informasjon hentet fra IGI Familisearch.mvh. Arne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Eilif Røen

Geografien kan nok stemme,da Lyngbø og Gravdal (på Laksevåg)ligger rett over fjorden mot Askøy,og antagelig isamme prestegjeld som søndre deler av Askøy på den tid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.