Gå til innhold
Arkivverket
Ken V. Nordberg

Darre's slektstre fra 1700-tallet

Recommended Posts

Ken V. Nordberg

For noen år tilbake (2004 - brukerforum tema #21759) etterlyste jeg kopi (papir eller digital) av Darre's slektstre fra 1700-tallet (liten kopi fra Arkivverkets hjemmesider vedlagt). Tore Vigerust hadde på sine hjemmesider gjengitt den relevante teksten fra dette slektstreet (og denne teksten har jeg), men det skulle vært gøy og hatt kopi av selve slektstreet også. Tore Vigerust hadde produsert kopier av dette slektstreet for salg, men sa at disse var nedpakket da originaltemaet var oppe til debatt. Etter det gikk det hele i glemmeboka, og jeg tar det nå opp igjen med det håp om at noen kanskje vet hvor kopi kan kjøpes, evnt. om det finnes digitalkopi ett sted?

post-1268-0-79603800-1298392466_thumb.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Geir Aasmoe

Hei.

 

Darre-stamtreet var avbildet på forsiden av Genealogen 1/97, og i tilhørende kommentar opplyses det at originalen oppbevares i Riksarkivet - manuskriptsamlingen. En henvendelse dit kan kanskje være hensiktsmessig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ken V. Nordberg

Tusen takk for svar Geir. Nå har gikk ikke sett den nevnte utgaven av Genealogen, men avbildningen var vel neppe så god at teksten kunne leses? Jeg skal til Norge til sommeren så det blir noen arkivbesøk da. Håpet bare at det fantes allerede slik at den lille tiden man har kunne brukes på ting som ikke kan fremskaffes på andre måter. Takk for hjelpen ihvertfall!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.