Jump to content
Arkivverket

[#10646] foreldre


Guest kathrine haugland

Recommended Posts

  • 1 month later...
Guest Liv E. Høglund

Hei, Min bestefar Jørgen Peter Danielsen er i følge kirkebøkene i Sør-Varanger født i Vefsn i 1862. Jeg finner han i familysearch og i Digitalarkivet år 1900 i Nordreisa.Jeg prøver å spore min bestefar bakover, men det stopper i år 1900 i Nordreisa. Hvordan kommer jeg videre?Liv

Link to post
Share on other sites
Guest Berit Knudsen

Hva skjer her. Jeg skjønner ikke helt denne siden. Den starter med spørsmål fra Kathrine Haugland i Svelvik om Kristine Kristensen f.1871 Hole i Buskerud. Så plutselig spør Liv E. Høglund om sin bestefar i Sør-Varanger.Jeg går ut fra at Kathrine og Liv er 2 forskjellige personer. Burde de ikke være på hver sin 'side'. Av hensyn til første innlegg bør den neste evt. starte sin egen side på nytt, for jeg regner med det har skjedd et glipp her.

Link to post
Share on other sites
Guest Arne Solås

Jeg ser nå at Liv er forfatter av tema 10984 som omhandler de samme folka, og hvor det også fremkommer opplysning om at hennes oldefars navn var Daniel Gabriel Arntsen. Dette gjør jo min foreslåtte kandidat tvilsom. Hun burde jo så absolutt ha fortsatt under nevnte tema, men som du sier Jan, vi gjør alle feil. (Ikke minst jeg.)Mvh. Arne.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.