Jump to content
Arkivverket

[#11227] Kirkebøkene fra Alta/Talvik.


Guest Lajla Lindberg

Recommended Posts

Guest Lajla Lindberg

Lurer på hvorfor disse kirkebokavskriftene er så ufullstendige. F. eks. står det at dåp for Alta er reg. for et gitt tidsrom, men når man leter i dette arkivet kan det være mange tiår som er borte. Er det under innlegging eller er det en annen forklaring på dette? En annen ting, når ble det egne kirkebæker for Talvik, var det først i 1865 eller er ikke tidligere registreringer registrert på data enda? Og til slutt, hvilke kirkebøker er det naturlig å lete i for å finne registreringer om bosetningen i Kautokeino. Er det kun Alta eller kan det tenkes å være noe annet? Håper noen har noen svar til meg på dette.

Link to post
Share on other sites
Guest Andreas Snildal

Alta ble utskilt fra Talvik i 1862, men den første kirkeboken begynner i 1858. Kirkebøker for Alta og Talvik finnes altså fra 1705 og frem til 1858, da Alta fikk egen bok. Egne kirkebøker for Kautokeino finnes det fra 1723, med unntak av perioden 1805-1843 da Kautokeino lå under Kistrand. Alt dette ifølge Arkivverkets mikrofilmregister, se LenkeMvh. Andreas Snildal

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.