Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jørn Olsen

[#11658] Vestfold: Kristoffer Andersen f 1793 på Sommerstad i Andebu i Vestfold

Recommended Posts

Gjest Jørn Olsen

Er det noen som kjenner anene til Kristoffer Andersen som ifølge Hedrum bygdebok er født 1793 på Sommerstad i Andebu i Vestfold. Han giftet seg senere med Edel Marie Hansdatter den 28 06 1816 i Hedrum.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Solveig Skjelland

Dette forumet har jeg ikke vært kjent med før i senere tid og spørsmålet er kanskje ikke aktuelt lenger...Kristoffer Andersen er iflg. Andebu bygdebok II, side 332, født på Rød 1790, ikke 1793 som det står i Hedrum bb.Hans far er Anders Iversen, født 1756 på Bjørndal, Kodal, Andebu, død 1835 på Rød. Hans mor er Idde Kristoffersdtr. Rød, født på Rød 1754, død 1837. LenkeAnders og Idde giftet seg 1778 og fikk 7 barn som levde opp. Anders Iversen kjøpte også Sommerstad 1791, men bodde ikke der.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jørn Olsen

Hei Solveig. Takk for interessen, men siden den tid har jeg funnet hans aner ganske langt bakover. Igjen takk for interessen. mvh Jørn Olsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.