Gå til innhold
Arkivverket
Marianne Nydal

Bakke/Lilleskare, Bakke/Isacksen

Recommended Posts

Marianne Nydal

Odd Kristoffer Bakke var gift tre ganger og jeg lurer på om der finnes barn fra de to første ekteskapene. 1940 giftet han seg med Kirsten Sofie Isacksen, f. 30.10.1920.  Hun dør i 16.12.2007, som Kirsten Sofie Gjelsten. 1942 giftet han seg med Gunhild Josefine Lilleskare f. 1923. Hun dør i 1966 som Gunhild Østensen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnitaRiise (Statsarkivet Bergen)

Vi kan svare på spørsmål om dødsmeldinger fram t.o.m. 1957 her på forummet. For nyere dødsmeldinger må du ta kontakt med post@arkivverket.no . Husk på å ta med når de døde og hvilken kommune de var bosatt i. - Men det er høyst varierende hvor langt fram disse er avlevert til Arkivverket; f.eks 2007 er nok fremdeles hos tingretten.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Marianne Nydal

Takk for svar.

Det jeg søker opplysninger om er om Odd Kristoffer Bakke har fått barn med noen av disse to kvinnene. Jeg har sendt en utfyllende mail med all info og årsaken til at jeg leter etter svar. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.